Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Specialisttandläkarna har öppet som vanligt med tandvård av allmänt friska patienter. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling och arbetar vidare med våra redan stränga hygienrutiner för att skydda patienter och personal mot smitta. Vi sätter våra patienters hälsa och säkerhet först. Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ska du avstå från att besöka våra kliniker. Vi ber dig att kontakta oss per telefon 08-406-27 80 alternativt via mail specialisttandlakarna@sophiahemmet.se

Sök vård

 

  • Du kan be din ordinarie tandläkare eller läkare att skicka en remiss till oss. Du kan också kontakta oss själv för att boka en tid med våra specialisttandläkare. Vi försöker ge en tid till undersökning inom en till ett par månader.
  • Har du en privat sjukvårdsförsäkring kan den eventuellt täcka en del av kostnaden för bettfysiologisk utredning och behandling.

Kontaktformulär

Välkommen att ringa eller maila oss för tidbokning på
telefonnummer 08-406 27 80 eller via fomuläret:

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.