Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Specialisttandläkarna har öppet som vanligt med tandvård av allmänt friska patienter. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling och arbetar vidare med våra redan stränga hygienrutiner för att skydda patienter och personal mot smitta. Vi sätter våra patienters hälsa och säkerhet först. Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ska du avstå från att besöka våra kliniker. Vi ber dig att kontakta oss per telefon 08-406-27 80 alternativt via mail specialisttandlakarna@sophiahemmet.se

Om oss

GHP Specialisttandläkarna erbjuder specialisttandvård med rehabilitering inom oral protetik, käkkirurgi, bettfysiologi, endodonti och parodontologi. Vi arbetar i ett lag av resurser, som står till ditt förfogande. Ett gott samarbete mellan de olika odontologiska specialiteterna är viktigt för oss.

Kliniken tillhör vårdkoncernen GHP Speciality Care. Vi ingår i en grupp av specialisttandvårdskliniker med en gemensam ambition: Kvalitet genom specialisering.

Spetskompetens sammanlänkad i ett vårdlag.

Vi arbetar med kvalitetsmått som patientnöjdhetsenkäter och kvalitetskontroll genom egna implantatregister. Kliniken utbildar specialister i oral protetik i samarbete med Institutionen för Odontologi vid Karolinska Institutet.

Våra medarbetare

Alla våra medarbetare är specialister på just sitt område.
Läs mer om vilka vi är här

Våra systerkliniker

 

KONTAKT

Patient eller remittent? Det spelar ingen roll. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor.

KARRIÄR

Vill du bli en av oss?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.