Kvalitet genom specialisering

Om oss

Specialister på vård av tänder och rehabilitering av tandlöshet

 

GHP Specialisttandläkarna erbjuder specialisttandvård med rehabilitering inom oral protetik, käkkirurgi, bettfysiologi, endodonti och parodontologi. Vårt mål är att ge dig den tryggaste mest och mest prisvärda vården. Vi arbetar i ett lag av resurser, som står till ditt förfogande.

Sedan 2006 tillhör kliniken vårdkoncernen GHP Speciality Care. Vi ingår i en grupp av specialisttandvårdskliniker med en gemensam ambition: ”Kvalitet genom specialisering”. Spetskompetens sammanlänkad i ett vårdlag!

Vi arbetar med kvalitetsmått som patientnöjdhetsenkäter och kvalitetskontroll genom egna implantatregister. Kliniken utbildar specialister i oral protetik i samarbete med Institutionen för Odontologi vid Karolinska Institutet.

Våra systerkliniker

 

Våra medarbetare

Alla våra medarbetare är specialister på just sitt område.
Läs mer om vilka vi är här

 

 

Var tredje minut föds ett barn med läpp-, käk- eller gomspalt någonstans i världen. Operation Smile har hittills genomfört över 250 000 operationer i Afrika, Asien och Latinamerika. Varje operation förändrar ett barns liv för alltid.Vi stödjer operation smile och deras arbete för fler leende barn. Läs mer här om Operation Smile här!länk till annan webbplats

KONTAKT

Patient eller remitent? Det spelar ingen roll. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor.

KARRIÄR

Vill du bli en av oss?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.