Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Specialisttandläkarna har öppet som vanligt med tandvård av allmänt friska patienter. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling och arbetar vidare med våra redan stränga hygienrutiner för att skydda patienter och personal mot smitta. Vi sätter våra patienters hälsa och säkerhet först. Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ska du avstå från att besöka våra kliniker. Vi ber dig att kontakta oss per telefon 08-406-27 80 alternativt via mail specialisttandlakarna@sophiahemmet.se

Karriär

Vi växer och behöver bli fler

GHP Specialisttandläkarna Stockholm är en privatklinik som erbjuder specialisttandvård med specialisttandläkare inom oral protetik, käkkirurgi, bettfysiologi, endodonti och parodontologi. Vi bedriver ST-utbildning i oral protetik i samarbete med Institutionen för odontologi vid Karolinska Institutet. Kliniken tillhör vårdkoncernen GHP Speciality Care och ingår i en grupp av specialisttandvårdskliniker med en gemensam ambition: Kvalitet genom specialisering.

Vi söker nu en till två specialisttandläkare i oral protetik. Förutom att du har stor kunskap och är intresserad och nyfiken på att utvecklas inom din specialitet kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Hos oss är det personliga ledarskapet viktigt och att du kan ta ansvar för din och ditt teams vardag. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga. Du trivs i kontakten med andra människor, både patienter och medarbetare, och är prestigelös samtidigt som du förstår vikten av god service och ett gott bemötande.

Anställningsform: Tillsvidare, heltid eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Eventuella frågor besvaras av klinikchef Anna-Lena Cedströmer, tfn 08-406 27 80.
Anna-Lena.cedstromer@sophiahemmet.se

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.