Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Specialisttandläkarna har öppet som vanligt med tandvård av allmänt friska patienter. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling och arbetar vidare med våra redan stränga hygienrutiner för att skydda patienter och personal mot smitta. Vi sätter våra patienters hälsa och säkerhet först. Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ska du avstå från att besöka våra kliniker. Vi ber dig att kontakta oss per telefon 08-406-27 80 alternativt via mail specialisttandlakarna@sophiahemmet.se

Till dig som har fått tandimplantat

Information till dig som har fått tandimplantat

På implantatet som sitter i käkbenet är en täckskruv monterad som syns vid tandköttet, den kan gänga upp sig och ibland lossna helt.
Om det inträffar vill vi att du ringer oss så att vi kan sätta tillbaka täckskruven.

Om det inträffar över en helg när vi har stängt är det inte så akut att du behöver uppsöka någon jourtandläkare.

Om du önskar använda protes under tiden implantattänderna framställs är det viktigt att ha protesen i munnen första dagarna och nätterna efter operation pga att det svullnar och då kan det vara svårt att få i protesen om den inte varit på hela tiden. Protesen skall ändå tas ut för rengöring morgon och kväll.

Om du använder protes under läkningstiden är det viktigt att den inte skaver i munnen, ring oss för justering om det inträffar.

Protesklister bör inte användas under läkningstiden.

Efter någon dag är det bra om du kan borsta på täckskruvarna med en extra mjuk tandborste, använd då inte tandkräm.

Skölj munnen med Hexident, morgon och kväll i 7 dagar, med början dagen efter operationen, om du använder protes är det viktigt att du tar ut protesen innan sköljning.

Om du har några frågor är du välkommen att ringa oss på telefonnummer 08-406 27 80.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.