Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Specialisttandläkarna har öppet som vanligt med tandvård av allmänt friska patienter. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling och arbetar vidare med våra redan stränga hygienrutiner för att skydda patienter och personal mot smitta. Vi sätter våra patienters hälsa och säkerhet först. Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ska du avstå från att besöka våra kliniker. Vi ber dig att kontakta oss per telefon 08-406-27 80 alternativt via mail specialisttandlakarna@sophiahemmet.se

Till dig som erhållit nya tänder

Till dig som erhållit nya tänder

  • Det är två års garanti på den protetiska konstruktionen och det är livstidsgaranti på implantat skruvarna. Du får betala operationskostnaden vid en eventuell förlust av implantat skruv om operation utförs efter två år.
  • Vi kommer att kalla dig till oss för 1 års kontroll, du debiteras då för röntgen och kontroll. Om du av någon anledning inte skulle höra något från oss så ring oss gärna själv för bokning av kontroll efter 1 år.
  • Det är lika höga hygienkrav vid implantat tänder som vid egna tänder. Vi rekommenderar därför regelbundna tandhygienistbesök.
  • Den vanligaste komplikationen med implantattänder är att man kan bita av en tand eller att en tand helt lossnar. Vi kan relativt lätt åtgärda detta. Om det inträffar kontaktar du oss så åtgärdar vi det och det är kostnadsfritt inom garantitiden (2år).
  • Vi rekommenderar att man använder en mjuk bettskena på natten som skydd för slitage och frakturer.
  • Vid minsta besvär eller om du har några frågor så vänligen kontakta oss på
    tel 08-406 27 80.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.