Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Specialisttandläkarna har öppet som vanligt med tandvård av allmänt friska patienter. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling och arbetar vidare med våra redan stränga hygienrutiner för att skydda patienter och personal mot smitta. Vi sätter våra patienters hälsa och säkerhet först. Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ska du avstå från att besöka våra kliniker. Vi ber dig att kontakta oss per telefon 08-406-27 80 alternativt via mail specialisttandlakarna@sophiahemmet.se

Priser

Behandlingskostnad och garanti

Inför din behandling får du ett kostnadsförslag med ett tydligt pris. Där framgår även din aktuella ersättning från försäkringskassan.

Fasta tandersättningar har tre års garanti. Avtagbara tandproteser har ett års garanti.

Om du har en privat sjukvårdsförsäkring kan utredningskostnaden inom specialiteten bettfysiologi bekostas av denna. Hör med ditt försäkringsbolag så kan de hjälpa dig vidare.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.