Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Specialisttandläkarna har öppet som vanligt med tandvård av allmänt friska patienter. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling och arbetar vidare med våra redan stränga hygienrutiner för att skydda patienter och personal mot smitta. Vi sätter våra patienters hälsa och säkerhet först. Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ska du avstå från att besöka våra kliniker. Vi ber dig att kontakta oss per telefon 08-406-27 80 alternativt via mail specialisttandlakarna@sophiahemmet.se

För Tandvårdspersonal

Skicka en remiss!

Vill du som tandläkare remittera en patient till oss?
Vi strävar efter att ha korta köer hos oss inom samtliga specialiteter.

Ring oss på telefon 08-406 27 80
Du kan även skicka en remiss per post till:
GHP Specialisttandläkarna Stockholm AB, Box 5605, 114 86 Stockholm

Självklart håller vi dig underrättad med hur behandlingen av patienten fortlöper.


Vi tar emot patienter med frågeställningar inom bettfysiologi, endodonti, käkkirurgi, protetik och parodontologi enskilt till specialister eller i samverkan.

Vi återkopplar med bekräftelse på emottagen remiss, så snart patienten har fått en tid.

Akuta frågeställningar, som slemhinneförändringar, infektions- och smärttillstånd prioriteras.

Arbeta med oss?

Vårt mål är att fortsätta växa och utöka vår specialisttandvård med fler specialisttandläkare inom alla specialiteter. Vi träffar gärna specialisttandläkare som vill veta mer om våra ledord kvalitet genom specialisering och samhällsnytta. Tveka inte att kontakta oss!!

Kontakta: Daniel.Andersson@ghp.se

Aktiviteter och utbildningar

Auskultation

Vi har återkommande kvällsmöten där vi gärna träffar våra nuvarande och nya remittenter med intressanta föreläsningar. Håll utkik inför nästa tillfälle under våren 2020!!

Specialisttandläkarna på Sophiahemmet erbjuder remitterade tandläkare auskultation. Du som tandläkare är välkommen att kontakta oss för att bestämma en tid då du kan besöka kliniken och följa våra specialisttandläkare.

KONTAKT

Har du frågor? Vill du remittera? Önskar du komma på auskulation? Tveka inte att kontakta oss.

KARRIÄR

Vill du bli en av oss?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.