Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Specialisttandläkarna har öppet som vanligt med tandvård av allmänt friska patienter. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling och arbetar vidare med våra redan stränga hygienrutiner för att skydda patienter och personal mot smitta. Vi sätter våra patienters hälsa och säkerhet först. Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ska du avstå från att besöka våra kliniker. Vi ber dig att kontakta oss per telefon 08-406-27 80 alternativt via mail specialisttandlakarna@sophiahemmet.se

Priser

Prismodell

Inför alla behandlingar som utförs hos oss, får du som patient en tydlig kostnadsberäkning, där de planerade åtgärderna samt priset för dessa framgår. Efter att du har tagit del av kostnadsberäkningen kan du själv avgöra om du vill gå vidare med behandlingen eller ej.

Den totala kostnaden för dig som patient består av två delar:

1. Ersättningsberättigande del baserat på försäkringskassans referenspris
2. Arvode till specialisttandläkaren med eventuellt material och tandtekniska produkter

Storleken på Försäkringskassans ersättning avgörs av dina sammanlagda utgifter för tandvården under en ersättningsperiod och av vilka specifika behandlingar som har genomförts. Detta ersättningsgrundande belopp per åtgärd är lika stort för alla tandläkare. Ersättnings- eller Behandlingsperioden är en rullande, individuell 12-månadersperiod. Inom den perioden ackumuleras dina tandvårdskostnader så att du får optimal ersättning. Vi hjälper dig att styra Ersättningsperioden, men det är formellt du själv, som gentemot Försäkringskasssan, har ansvar att hålla reda på just din individuella period. Den kan enkelt ändras och "startas om" ifall det visar sig vara mer gynnsamt för dig. ta gärna initiativ till att prata med din tandläkare hos oss om det!

Sedan tandvårdsreformen genomfördes den 1 juli 2008 har det blivit billigare för de allra flesta patienter att göra omfattande behandlingar, då högkostnadsskyddet nu omfattar alla åldersgrupper. Kontakta oss på nummer 08-406 27 80 för att boka tid för en undersökning där du kan få ett konkret kostnadsförslag.

Se priserna som en vägledning. Efter undersökningen får du ett kostnadsförslag och ett fast pris.

Kontaktformulär

Välkommen att ringa eller maila oss för tidbokning på
telefonnummer 08-406 27 80 eller via fomuläret:

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.