Kvalitet genom specialisering

Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Specialisttandläkarna har öppet som vanligt med tandvård av allmänt friska patienter. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling och arbetar vidare med våra redan stränga hygienrutiner för att skydda patienter och personal mot smitta. Vi sätter våra patienters hälsa och säkerhet först. Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ska du avstå från att besöka våra kliniker. Vi ber dig att kontakta oss per telefon 08-406-27 80 alternativt via mail specialisttandlakarna@sophiahemmet.se

bettfysiologi

Bettfysiologi

Om man känner smärta eller har andra problem i ansikts- käk- eller huvudområdet och det har konstaterats att det inte är själva tanden som är orsaken, då kan det vara ett ämne för en bettfysiolog.

Symtomen är väldigt varierade och kan vara allt från spänningar och trötthetskänsla till huvud-, ansikts-, käk- eller öronvärk.

En specialisttandläkare inom Bettfysiologi gör omfattande undersökningar för att identifiera orsaken till besvären. Ofta är besvären lokaliserade i ansiktets muskler eller i någon av de båda käkarna och då kan de ofta avhjälpas med en bettskena. Efter behandling med bettskena krävs i vissa fall ytterligare tandbehandling eller tandreglering. Ibland krävs även kirurgiska åtgärder för att råda bot på problemen.

Kontakta gärna oss för mer information om bettfysiologi och tidsbokning.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.