Specialisttandläkarna
Stockholm

Specialister på implantat och protetik

Vi är en privatklinik som erbjuder specialisttandvård med fokus på implantat och protetik. Vi har specialisttandläkare inom käkkirurgi och protetik med lång erfarenhet av implantat- och protetikbehandlingar.

_MG_0964Vi befinner oss sedan 1985 på Sophiahemmet i Stockholm och var när vi startade en av Sveriges första privata kliniker för tandimplantat. Vi strävar efter att alltid ha en mycket god vårdkvalitet i kombination med en särklassig omvårdnad av dig som patient. Vi tar emot patienter både med och utan remiss.

Sedan september 2006 tillhör vi Global Health Partner, vilket innebär att vi ingår i ett större nätverk av specialisttandvårdskliniker.

Detta får du som patient nytta av då vi har tillgång till ett stort utbud av specialistkompetens inom olika delar av specialisttandvården vilket säkerställer att du som patient alltid får rätt behandling för just dig. Vår övertygelse är att en hög grad av specialisering och ett väl fungerande nätverk mellan specialister leder till en högre kvalitet i de utförda behandlingarna.